Joom!Fish config error: Default language is inactive!
 
Please check configuration, try to use first active language

Exposicions temporals
 

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Exposicions temporals

Pel Museu hi passen anualment una mitjana de 4 exposicions temporals.

Aquí us mostrem un llistat de les que tenim actualment exposades, veniu a visitar-les!Pauma i plata

E-mail Print

Dins del projecte Oficis Singulars cofinançat per l'ajuntament de Mas de Barberans i Artesania de Catalunya hi ha el projecte la Pauma a les Terres de l'Ebre. De la col.laboració entre el col.lectiu d'artesanes de la Pauma de Mas de Barberans i la joiera ampostina: Sara Domènech va sorgir una col.lecció que va donar lloc a una exposició.

L'exposició encara es pot veure al Museu de la Pauma, les peces es poden comprar al mateix museu o a la joieria que té Sara Domènech a Amposta.

Es poden veure les peces i els preus al pdf adjunt.

 

 

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (COL·LECCIÓ PAUMA TH2011 - PVP MUSEU DEL MAS-1.pdf)COL·LECCIÓ PAUMA TH2011 - PVP MUSEU DEL MAS-1.pdf 345 Kb
 

Cabassos barata pataques

E-mail Print

L’intercanvi és un tret característic de les societats preindustrials, l’imaginari d’una bona part de la població encara està ple de diferents barates. L’anàlisi d’un tipus d’aquestes barates: intercanviar productes de pauma per productes alimentaris és l’objecte d’aquesta exposició. Aquest intercanvi de peces de pauma per productes alimentaris, anomenat localment baratar, està documentat a Mas de Barberans des de la segona meitat del segle XIX fins al 1970.

Aquesta exposició es va inaugurar el 22 d'octubre de 2010 i va ser cofinançada per l'ajuntament de Mas de Barberans i l'Institut Ramon Muntaner i comissariada pel Centre d'EStudis lo LLiscó.

 


Tel. 977 053 778
info@cdrmuseudelapauma.cat